Rolgordijn Op Maat

Een mooi rolgordijn op maat in huis is een geweldig voor elke woonsituatie. Ze passen overal in huis, makkelijk te gebruiken, leuk van prijs en je hebt heel veel varianten. Je kan het rolgordijn op verschillende manieren gebruiken. Een transparant rolgordijn wordt gebruikt in de woonkamer en een verduisterend rolgordijn in de slaapkamer. Wat het past het beste bij jou woonsituatie? Kom erachter bij Ensar’s! Wij zijn de specialist in allerlei soorten rolgordijnen.

Rolgordijn Verduisterend
Offerte aanvragen
Rolgordijn Lichtdoorlatend
Offerte aanvragen

Rolgordijn op maat

Bij Ensar’s kan je terecht voor een rolgordijn op maat! Passen de Standaard afmetingen niet bij jou thuis? Wij leveren graag maatwerk, dus een rolgordijn op maat maken wij precies zoals jij het wilt hebben. Ook hebben we ontzettend veel verschillende soorten rolgordijnen in ons assortiment. Naast onze rolgordijnen leveren wij ook het prachtige Duo Rolgordijn!

Rolgordijn breed

Weet je al welke afmetingen je nodig hebt, en kies je voor een breed rolgordijn? Dan hebben wij ontzettend veel opties in ons assortiment. Een voordeel wanneer je een Rolgordijn Breed koopt is dat je hem als een geheel laten plaatsen! Wanneer je hem bijvoorbeeld in een geheel boven een raam wilt hebben ziet dit er veel beter uit. Bij Ensar’s komen wij het Rolgordijn gratis inmeten en monteren.

Ook zijn onze rolgordijnen kreukvrij! Het rolgordijn breed wordt van polyester gemaakt, net als onze andere rolgordijnen. Een van de kenmerken van dit materiaal dat het bijna geen kreukels oplevert. Mocht er toch wat gekreukeld zijn, verdwijnen deze wanneer je het rolgordijn uithangt.

Doordat onze rolgordijnen van een polyester stof worden gemaakt blijft de kleur erg mooi. Dit is natuurlijk belangrijk, wij willen dat je een duurzame aankoop doet die jaren mee gaat!

Rolgordijn verduisterend – Rolgordijn op maat

Wil je een verduisterend rolgordijn bijvoorbeeld voor op de slaapkamer? Dit is een goede keuze! Doordat het donker is is in de slaapkamer door het verduisterend rolgordijn kan je extra goed slapen. We doen er alles aan zodat je goed uitgerust wakker wordt. Een ”Rolgordijn Verduisterend” kopen doe je bij Ensar’s!

Rolgordijn Transparant

Wil je het rolgordijn in de woonkamer gebruiken? Dan kiezen veel mensen voor een transparant rolgordijn. Hierdoor kan je ervoor kiezen om overdag privacy te krijgen, met lichtinval. Dat betekent 2 vliegen in 1 klap. Uiteraard staat een mooi transparant rolgordijn ook erg mooi in verschillende ruimtes in huis!

Aanbieding rolgordijn – Rolgordijn op maat

Aanbieding Rolgordijn – Wil jij een rolgordijn in de aanbieding kopen? Houdt onze website dan zeker in de gaten! Wij hebben regelmatig een rolgordijn aanbieding. Natuurlijk hebben wij altijd goede prijzen. Ook hebben we luxe rolgordijnen in ons assortiment die iets meer kunnen kosten. Graag hebben wij voor een ieder wat in ons assortiment. Wij begrijpen ook dat mensen graag een mooi rolgordijn met aanbieding willen kopen.

Rolgordijn zwart

Rolgordijn Zwart – Wij hebben rolgordijnen in alle kleuren en maten. Wil jij graag een rolgordijn in het zwart? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben veel verschillende soorten rolgordijnen in het segment: Rolgordijn zwart. Neem een kijkje op onze website of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Een rolgordijn is natuurlijk het beste in het echt te bekijken. Zo kunt u even de stof voelen en zien hoe het eruitziet. We hebben veel verschillende kleuren rolgordijnen: Rolgordijn Wit, Rolgordijn Transparant, Rolgordijn Verduisterend, Rolgordijn Zwart. Ons rolgordijn op maat kan in elke kleur gekocht worden!

Wij komen geheel kosteloos

  • Inmeten
  • Advies geven
  • Collectie presenteren
  • Vrijblijvende offerte aanbieden
  • Gratis monteren

Wat is een rolgordijn?

U heeft er misschien al vaak van gehoord, maar wat zijn rolgordijnen nu eigenlijk? Een rolgordijn is een gordijn dat je kunt oprollen. Door middel van een touw of koord kun je het rolgordijn laten zakken of omhoog trekken. Zo bepaal je zelf de gewenste hoogte én lichtinval. Maar rolgordijnen brengen nog veel meer voordelen met zich mee!

In de basis zijn er twee varianten: lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëer je een gefilterde lichtinval en met verduisterende rolgordijnen verduister je een ruimte in een handomdraai.

De voordelen van een rolgordijn

  • Dankzij de stijlvolle uitstraling van het rolgordijn is deze raamdecoratie een toevoeging op ieder interieur. Mix en match zelf verrassende combinaties.
  • Rolgordijnen bieden je precies de privacy die je wenst. Omdat je de hoogte van het rolgordijn eenvoudig kunt afstellen, bepaal je zelf in hoeverre buitenstaanders naar binnen kunnen kijken.
  • Het gebruiksgemak is absoluut één van de voordelen van een rolgordijn. Door middel van een touw of koord kun je het rolgordijn eenvoudig bedienen.
  • Rolgordijnen geven goede isolatie. In de zomer houden ze de hitte buiten en in de winter de warmte binnen. Dat bespaart op je energierekening.

Persoonlijk advies op onze locatie?

Maak dan een afspraak. Ons advies is vrijblijvend. De koffie staat klaar.
Neem contact op