Jaloezieën op Maat

Jaloezieën op maat kopen doe je bij Ensar’s! De specialist in allerlei soorten jaloezieën. Of je nou kiest voor Jaloezie Zwart, Jaloezie Wit, Jaloezie 40cm breed, Jaloezie 50cm breed, Jaloezie 90cm breed, Jaloezie 240cm breed, Goedkope jaloezieën of juist luxe jaloezieën? Je vindt het allemaal bij Ensar’s.

Fauxwood Jaloezieën (houtlook)
Offerte aanvragen
Aluminium Jaloezieën
Offerte aanvragen
Houten Jaloezieën
Offerte aanvragen

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat koop je bij Ensar’s! Wij zijn de specialist in deze geweldige vorm van zonwering. Doordat wij al jaren gespecialiseerd zijn in Jaloezieën op maat komen klanten uit alle hoeken van het land naar Tiel om mooie jaloezieën uit te zoeken. Door de sfeervolle uitstraling zijn Jaloezieën al jaren bestsellers in ons assortiment. Deze raambekleding is enorm tijdloos en maakt elke woonkamer rijker. Door goed te spelen met het materiaal van de jaloezieën kan het een hele warme uitstraling geven.

Jaloezie hout

De laatste zin was een mooi bruggetje naar ”Jaloezie Hout”. Wil je de kamer een mooie luxe en warme uitstraling geven? Bekijk dan eens ons assortiment in Jaloezieën gemaakt van hout. Deze worden vooral gebruikt in de woonkamer. Wil je de jaloezieën gebruiken voor in de badkamer of keuken? Kies dan voor de PVC Jaloezieën of Aluminium Jaloezieën. Deze kunnen beter tegen vocht en zijn extreem makkelijk schoon te maken.

Jaloezie Zwart – jaloezie wit

Voor welke kleur jaloezie ga jij? Wij merken dat mensen toch traditioneel gaan voor een Jaloezie Wit of Jaloezie Zwart. Dit is een makkelijk te combineren kleur en past eigenlijk in ieder huis! Wil jij toch voor een andere kleur gaan dan voor Jaloezie wit of jaloezie zwart dan hebben we nog keuze genoeg!

Jaloezie 40cm breed, Jaloezie 50cm, Jaloezie 90cm breed, Jaloezie 240 cm breed

Wij hebben verschillende soorten breedtes Jaloezieen in ons assortiment. Weet jij al precies wat de maat is die je nodig hebt voor jou huis? Wij hebben de maat! Heb jij een Jaloezie 40cm breed, Jaloezie 50cm, Jaloezie 90cm breed of Jaloezie 240 cm breed nodig? Geen probleem. Je vindt het bij Ensar’s! Laat je door ons adviseren, want wij zijn al jaren gespecialiseerd in raamdecoratie.

Jaloezie gordijnen

Onze prachtige jaloezie gordijnen komen bijna in elk interieur tot zijn recht. Jaloezie gordijnen verrijken ruimtes. Gebruik het in je badkamer, woonkamer, keuken of slaapkamer. Je hebt zelf in de hand hoeveel licht de jaloezie gordijnen doorlaten!

Wij komen geheel kosteloos

  • inmeten
  • advies geven
  • collectie presenteren
  • vrijblijvende offerte aanbieden
  • gratis inmeten

Sfeervol en veelzijdige vorm van binnenzonwering

Jaloezieën zijn een sfeervolle en veelzijdige vorm van binnenzonwering. Ze bestaan uit horizontale lamellen die verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval regelen en doseren, waardoor u kunt genieten van natuurlijk licht met tegelijkertijd privacy en zonwering. De breedte van de lamellen heeft u zelf in de hand. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen van 16mm, 25mm of 35mm of kies juist voor bredere, robuuste lamellen van 50mm of zelfs 70mm.

Bij jaloezieën is er veel keuzevrijheid. De jaloezieën komen in veel verschillende variaties. Dit is erg gunstig, want zo kunt u de jaloezieën perfect laten aansluiten op uw interieur. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen voor het materiaal, de kleur en de afwerking van de jaloezie. U kunt kiezen uit drie soorten materialen: hout, aluminium, stof en PVC. Het materiaal hangt samen met de uitstraling van de jaloezie. Kies bijvoorbeeld voor retro houten jaloezieën of voor strakke en moderne aluminium jaloezieën.

Jaloezie Tiel en regio

Wij zijn actief in de regio Tiel, Oss, Wijk bij duurstede, Utrecht, Beuningen, Nijmegen

Persoonlijk advies op onze locatie?

Maak dan een afspraak. Ons advies is vrijblijvend. De koffie staat klaar.
Neem contact op