Duo Rolgordijn

Een Duo Rolgordijn op maat kopen doe je bij Ensar’s. Wij zijn de specialist en hebben al jarenlange ervaring en ontzettend veel tevreden klanten. Ook bieden wij de beste service! Wij geven namelijk een persoonlijk advies dat past bij jou woonomgeving. Ook krijg je van ons een vrijblijvende offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent. Een Duo Rolgordijn op maat komen wij GRATIS inmeten en monteren.

Duo Rolgordijn
Duo Rolgordijn Basic
Offerte aanvragen
Duo Rolgordijn
Duo Rolgordijn Bamboo
Offerte aanvragen
Duo Rolgordijn
Duo Rolgordijn Breed
Offerte aanvragen
Duo Rolgordijn
Duo Rolgordijn Verduisterend
Offerte aanvragen
Duo Rolgordijn
Duo Rolgordijn Geplooid/Plisse
Offerte aanvragen

Duo Rolgordijn van Ensar’s

Wij verkopen prachtige Duo Rolgordijnen in verschillende soorten en maten. Dit item is zo populair omdat ze bestaan uit 2 verschillende lagen. De 2 lagen zijn een combinatie van wel en niet transparante materialen. Door dit effect ziet dit er erg stijlvol uit in huis! Ook zijn er heel veel verschillende varianten. Tussen de 2 materialen kan je ook weer verschillende keuzes maken! Bij Ensar’s kom je erachter wat er allemaal mogelijk is. Daarbij geven wij ook nog een stijladvies wat het beste bij uw woning past.

Met een Duo Rolgordijn haal je twee grote voordelen in huis namelijk: Een prachtige toevoeging aan je woonkamer dat ook nog eens zonwerend is. Ook wel gordijnen en een zonnescherm in 1. Doordat je het Duo Rolgordijn kan bewegen kun je zelf de lichtinval bepalen! Erg handig.

Doordat de rolgordijnen vaak in beweging zijn is het schoonmaken ook erg eenvoudig. Hierdoor blijft er namelijk geen stof ophopen.

Wij komen geheel kosteloos

  • Inmeten
  • Advies geven
  • Collectie presenteren
  • Vrijblijvende offerte aanbieden
  • Gratis montage

Duo Rolgordijn op maat

Welke maat heb je nodig voor jou huis? Dit is per huis en ruimte natuurlijk anders. Wij hebben veel verschillende maten in ons assortiment zodat we voor iedereen iets gepast hebben. Wij willen voor iedereen maatwerk kunnen bezorgen! Dit doen we zodat we elke klant goed van dienst kunnen zijn. Wij zijn pas helemaal tevreden als wij het project naar jou wens hebben kunnen afronden! Een Duo Rolgordijn op maat kopen doe je bij Ensar’s. Zoals hierboven aangegeven krijg je bij ons het inmeten en monteren gratis!

Een Ruim Aanbod

Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen hebben we een groot aanbod. Dit doen we omdat iedereen een eigen stijl heeft en vaak net wat anders mooi vindt. Wij willen natuurlijk dat je goed kan slagen bij ons. Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten over welke ruimte in huis het gaat. In de woonkamer worden bijvoorbeeld in het algemeen transparante rolgordijnen gebruikt. Maar in de slaapkamer is het verstandig om verduisterende rolgordijnen te gebruiken.

Weet jij al wat je wilt? Bekijk online onze collectie en maak makkelijk een keuze wat je graag wilt hebben!

Wil jij graag een goed persoonlijk advies? Dan raden wij u aan om onze showroom te bezoeken. Bij ons krijgt u een persoonlijk advies op maat. We gaan samen kijken naar onze collectie. Door goed met u in gesprek te gaan bekijken we hoe we een rolgordijn kunnen vinden wat het beste aansluit bij uw wensen.

Wanneer we het juiste rolgordijn hebben gevonden dat helemaal aansluit bij uw wensen gaan we de maten bekijken. Wanneer wij de maten hebben van de ruimte(s) waar het om gaat en we weten welk rolgordijn het mag worden krijgt u van ons een vrijblijvende offerte! Ook is bij ons het inmeten en monteren volledig GRATIS! Dit is een dienst die wij standaard aanbieden aan onze klanten.

Reden genoeg om onze showroom te bezoeken! Door onze prettige winkelbeleving kan je hier gemakkelijk de juiste keuze maken.

Wat zijn duo rolgordijnen en hoe werken ze?

Voor wie sfeer in huis wil brengen zijn duo rolgordijnen een ideale keuze. Maar hoe werken duo rolgordijnen? Het duo rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen (een gekleurde- en een transparante stofbaan) die je subtiel over elkaar heen kunt bewegen met een kettingbediening. Om deze reden staan duo rolgordijnen ook wel bekend als roljaloezieën, multi shade, of zebra gordijn. Wij hebben heel veel unieke rolgordijnen in onze collectie!

De voordelen van duo rolgordijnen

Een roljaloezie is een zowel functionele als stijlvolle blikvanger in huis. Het grote voordeel van een duo rolgordijn tegenover een standaard rolgordijn is dat u kunt spelen met de inkijk en lichtinval dankzij de dubbele stofbanen. Hierdoor zijn duo rolgordijnen geschikt voor iedere kamer. Of u nu een lichte of donkere kamer wilt met veel of weinig privacy: de duo rolgordijnen past u aan in een handomdraai. Niet alleen handig, maar ook een mooi gezicht van zowel binnen- als buitenaf!

Duo Rolgordijnen Verduisterend

Zoals boven aangegeven heb je het Duo Rolgordijn verduisterend of juist transparant. Het is natuurlijk handig om eerst te kijken voor welke kamer het rolgordijn gebruikt gaat worden. Een verduisterend rolgordijn is fijn in de slaapkamer.

Ook heb je de rolgordijnen in verschillende kleuren.

Duo Rolgordijn Goedkoop

Wil je een Duo Rolgordijn Goedkoop kopen? Wij willen je dan graag laten zien wat onze opties zijn! We hebben veel verschillende rolgordijnen voor veel verschillende prijzen. Bij Ensar’s wonen ben je verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren graag kwaliteit die jaren mee gaat. Rolgordijnen die duurzaam zijn. Een goedkoop Duo Rolgordijn scoor je bij Ensar’s. Ook krijg je bij ons het inmeten en monteren helemaal gratis. Wij verkopen Rolgordijnen aan mensen uit Beuningen, Druten, Geldermalsen, Beneden-leeuwen, Culemborg, Veenendaal, Wijk bij Duurstede. Kom je uit een andere stad uit Nederland? Dit is geen enkel probleem. Wij hebben namelijk klanten door het hele land!

Persoonlijk advies op onze locatie?

Maak dan een afspraak. Ons advies is vrijblijvend. De koffie staat klaar.
Neem contact op